Поліетилен низького тиску (лінійний, в т. ч. металоценовий)

Дана робота присвячена аналізу ринку лінійного поліетилену низького тиску (ЛПЕ) в Росії, Україні та у світі.

Звіт складається з 6 частин, містить 65 сторінок, в тому числі 9 малюнків, 24 таблиці.

Аналіз ринку лінійного поліетилену низького тиску включає найважливіші дані, необхідні для розуміння поточної кон’юнктури ринку, оцінки перспектив розвитку ринку даного полімеру та можливості створення нового виробництва в Євразії.

У першому розділі звіту розглянуті фізико-хімічні та споживчі властивості поліетилену, лінійного поліетилену низького тиску, в тому числі металоценового, технологія їх виробництва та сфери застосування. Також подані класифікація ЛПЕ та нормативні документи.

Другий розділ присвячено марочному асортименту лінійного поліетилену низького тиску світових виробників.

У третьому розділі дана оцінка ситуації на світовому ринку лінійного поліетилену низького тиску:

  • світові виробники;
  • попит та споживання.

Відзначається, що лінійний поліетилен низького тиску (матеріал PE-RT) в даний час набуває все більшої популярності серед споживачів, особливо на європейському ринку, як екологічно чистий матеріал наступного покоління, який покращує властивості та усуває недоліки з точки зору санітарії та довговічності звичайних труб гарячої води/опалення. Тенденція зростання попиту на PE-RT спостерігається також на ринках Кореї, Китаю, Японії.
Зростання споживання PE-RT безпосередньо залежить від виробництва труб PE-RT, яке, в свою чергу, визначається зростанням житлового будівництва. Будівництво багатоквартирних будинків, яке продовжує зростати в багатьох країнах, впливає на співвідношення теплих підлог та підключення радіаторів, а також на матеріали труб, що використовуються.

У четвертому розділі коротко розглянуто світовий ринок металоценових поліетиленів, відзначені ключові компанії-виробники.

У п’ятому розділі наведені дані  найбільших виробників лінійного поліетилену:

  • Dow
  • LyondellBasell Industries
  • INEOS
  • Total Petrochemicals & Refining
  • SABIC Europe
  • Sinopec
  • Daelim Industrial
  • LG Chem
  • SK global chemical

Розділ також включає характеристику ринку ЛПЕ в Росії та Україні. Наводяться дані статистики зовнішньоекономічної діяльності двох країн в розрізі компаній-імпортерів, компаній-постачальників, структура споживання даного поліетилену за марками. Дана інформація про поточні експортно-імпортні ціни на ЛПЕ (PERT), коротке досьє торгових компаній та компаній-споживачів.

У шостому розділі наведено список ілюстрацій (малюнки, таблиці).

Робота підготовлена у грудні 2019 року.

Огляди періодично актуалізуються (виробнича та митна статистика, ціни, інвестиційні проекти, потужності, ревізія реквізитів та досьє компаній – продуцентів, компаній- споживачів та постачальників).

Можлива доробка / розробка огляду за технічним завданням Замовника.

Типовий зміст маркетингових оглядів дивитись у розділі «Огляди».

Актуальні змісти запитуйте, будь ласка, за:

Тел.: +380 (472) 36-03-29, 36-03-25, (050) 724 24 03
e- mail: niitehimlaz@2upost.com