Аміак безводний. Аналіз глобального та основних регіональних ринків. Ключові тенденції. Прогнозні баланси попиту та пропозиції до 2030 року. Прогноз цінової кон’юнктури. Цільове аналітичне дослідження

Дослідження світового ринку синтетичного аміаку включає дані щодо наявних у світі та регіонах виробничих потужностей з виробництва аміаку, їх завантаження, структурування за видом сировини, прогноз розширення світових потужностей в перспективі до 2030 р.

У першому розділі дослідження також представлені дані щодо перспектив створення потужностей з виробництва блакитного та зеленого аміаку, наведені ключові характеристики та відмінності зазначених технологій, дані щодо собівартості виробництва аміаку блакитного/зеленого аміаку.

У розділі 2 дослідження приведено інформацію про динаміку та регіональну структуру виробництва аміаку у світі в період 2019-2022 рр. та прогнозні оцінки розвитку виробництва до 2030 р.

Розділи 3 та 4 – аналіз ключових показників світової торгівлі аміаком та розрахункові баланси споживання у розрізі регіональних ринків та окремих країн.

Розділ 5 – аналіз динаміки цін на аміак (та природний газ) в Україні на та світовому ринку у 2019-2022 р., прогноз рівня цін на аміак та ПГ у короткостроковій перспективі