Chelated Trace Elements Fertilizers

Огляд ринку «Добрива, що містять мікроелементи у хелатній формі» підготовлений на основі дослідження, метою якого був аналіз світового ринку добрив, що містять мікроелементи у хелатній формі, тенденції та прогноз.

Об’єктом дослідження є добрива в хелатній формі, їх виробництво та споживання.

Як джерела інформації використовувалися дані виробничої статистики (національних бюро/інститутів статистики країнами, наприклад: Росстат (РФ), Eurostat (Європа/ЄС), та інших., статистики зовнішньої торгівлі (Федеральної митної служби РФ, Державної митної служби України, інтернет-сайтів та річних звітів компаній-продуцентів), а також дані, отримані в результаті телефонних інтерв’ю співробітників компаній-виробників даного продукту.

Хронологічні рамки дослідження: 2019–2020 рр.; оцінка 2021 р. (на основі даних за 1 кв.).

Study Geography:

Євразія: Російська Федерація, Україна, Р. Білорусь, Узбекистан, Казахстан.

Звіт складається з 5 частин, містить 448 сторінок, зокрема 50 малюнків, 177 таблиць.

У першому розділі звіту дано загальну характеристику мікроелементів для добрив. Вплив мікроелементів (бор, молібден, марганець, хлор, мідь, цинк, натрій, кремній, титан, кобальт) на рослини. Форми мікроелементів.

У другому розділі звіту дано характеристику сільськогосподарських хелатів. Типи хелатують агентів. Застосування хелатних добрив залежно від pH ґрунту.

У третьому розділі звіту дано коротка характеристика світового ринку мікродобрив у хелатної формі.

Четвертий розділ присвячений регіональному ринку мікродобрив у хелатній формі

У розділі 4,1 наводяться ключові гравці на ринку мікродобрив у хелатній формі у країнах Європи. У розділі наводиться інформація про виробників (реквізити, досьє, марочний асортимент продукції, що випускається компанією, якісна характеристика, інвестиційні проекти та ін.),

Розділ 4.2. (Євразія) включає дані про випуск мікродобрив у хелатній формі в Російській Федерації та Україні. Реквізити та досьє компаній продуцентів, марочний асортимент та якісні показники продукції, що випускається.

Подано розрахункові дані про споживання мікродобрив у хелатній формі в країнах Євразії: РФ, Україні, Р. Білорусь, Казахстан, Узбекистан.

Розділ включає інформацію про обсяги експорту та імпорту мікродобрив у хелатній формі, географію його постачання кожної з країн регіону, аналіз експортно-імпортних цін на (2019-2021 рр.).

Крім географічної структури зовнішньої торгівлі по РФ та Україні наведено інформацію імпортно-експортних поставок у розрізі компаній-імпортерів та компаній постачальників за період 2019 та 2021 рр.

У п’ятому розділі дана коротка інформація про ринок мікродобрив у хелатній формах, прогноз ринку та висновки.

У шостому розділі наведено список ілюстрацій (малюнки та таблиці).

The Work of 2021.

Reviews are periodically updated (production and customs statistics, prices, investment projects, capacity, details revision and dossiers of manufacturers, consumer companies, suppliers).

It is possible to finalize/develop a review on the specifications of the Customer.

Typical content of marketing reviews see the section «The reviews».

For the relevant content please contact by the phone or e-mail indicated below:

Тел.: +380 (472) 36-03-29, (093) 588 71 43 або

e- mail: niitehim.info@gmail.com