image_pdfimage_print

Огляд ринку «NP стартові добрива» підготовлений на основі дослідження, метою якого був аналіз світового ринку NP стартових добрив, тенденції та прогноз.
Об’єктом дослідження є NP стартові добрива, їх виробництво та споживання.

Information sources consulted include data from production statistics (national bureaux/institutes of statistics by country/region, for example: Rosstat (RF), Eurostat (Europe/EU), METI (Japan), etc.), foreign trade statistics (Federal Customs Service of the Russian Federation, State Customs Service of Ukraine, trade statistics of finance ministries (for example, Ministry of Finance of Japan - https://ww.customs.go.jp, https://www.e-stat.gop/en/ etc.), Internet sites and annual reports of companies-producers, as well as data obtained from telephone interviews of employees of companies-producers of this product.

Хронологічні рамки дослідження: 2015-2019 рр.; оцінка – 2020 р., прогноз – до 2025 р.

Study Geography:

  • Північна Америка: США, Канада;
  • Латинська Америка: Аргентина, Бразилія, Мексика, Колумбія;
  • Західна Європа: Бельгія, Великобританія, Німеччина, Австрія, Данія, Італія, Іспанія, Нідерланди, Франція, Ірландія, Фінляндія, Швеція, Норвегія, Португалія.
  • Центральна та Східна Європа: Польща, Румунія, Болгарія, Сербія, Р. Чехія, Хорватія, Литва, Латвія;
  • Азія: Китай, Індія, Р. Корея, Японія, Таїланд, Індонезія, Малайзія, Сінгапур, Філіппіни, В’єтнам, Пакистан;
  • Australia and Oceania: Australia;
  • Близький Схід: Ізраїль, Йорданія, Туреччина, Саудівська Аравія, ОАЕ;
  • Африка: Південно-Африканська Республіка (ПАР), Єгипет, Марокко, Туніс, Алжир;
  • Євразія: Російська Федерація, Україна, Р. Білорусь.

Звіт складається з 5 частин, містить 261 сторінку, в тому числі 33 малюнки та 169 таблиць.

У першому розділі звіту дана загальна характеристика комплексних добрив, основні способи внесення добрив, товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності NP добрив.

У другому розділі звіту дана характеристика світового ринку NP стартових добрив (в цілому по світу та за регіонами: динаміка виробництва та споживання, структура споживання). Також в цьому розділі наводяться ключові гравці на ринку NP стартових добрив. Світовий торгівельний баланс, найбільші регіони / країни імпортери та постачальники NP стартових добрив на світовий та регіональні ринки.

Третій розділ огляду присвячений виробництву та споживанню NP стартових добрив на регіональних ринках (в розрізі країн).
У розділі 3.1-3.8 по кожній із зазначених вище країн наводиться інформація про виробників NP стартових добрив (реквізити, досьє, продукція, що випускається компанією, асортимент NP добрив, інвестиційні проекти та ін.), статистичні дані про обсяги виробництва NP стартових добрив, розрахункові дані по споживанню та зовнішній торгівлі. Географічна структура імпортних та експортних поставок.
Розділ 3.9. (Євразія) включає статистичні дані про випуск NP стартових добрив в Російській Федерації, Україні, Р. Білорусь, Казахстані та Узбекистані. Реквізити та досьє компаній продуцентів, асортимент продукції, що випускається. Представлені розрахункові дані про споживання NP стартових добрив в країнах Євразії: РФ, Р. Білорусь, Україні, Казахстані, Узбекистані, Таджикистані, Туркменістані, Азербайджані, Вірменії, Киргизстані, Р. Молдова, Грузії. Розділ включає інформацію про обсяги експорту та імпорту NP стартових добрив, географії його поставок кожній з країн регіону, аналіз експортно-імпортних цін на NP стартові добрива в країнах Євразії (2015-2019 рр.). Крім географічної структури зовнішньої торгівлі по РФ та Україні, приведена інформація імпортно-експортних поставок в розрізі компаній-імпортерів та компаній-постачальників за період 2018-2019 роки.

У четвертому розділі дана коротка інформація про ринок NP стартових добрив, прогноз ринку, висновки.

The list of illustrations (figures, tables) is presented in the fifth section.

The Work of 2020.

Огляди періодично актуалізуються (виробнича та митна статистика, ціни, інвестиційні проекти, потужності, ревізія реквізитів та досьє компаній – продуцентів, компаній- споживачів та постачальників).

Можлива доробка / розробка огляду за технічним завданням Замовника.

Typical content of marketing reviews see the section «The reviews».

For the relevant content please contact by the phone or e-mail indicated below:
Phone: +380 (472) 36-03-29, 36-03-25, (050) 724 24 03 або
e-mail: niitehimlaz@2upost.com