image_pdfimage_print

Дослідження світового ринку синтетичного аміаку включає дані щодо наявних у світі та регіонах виробничих потужностей з виробництва аміаку, їх завантаження, структурування за видом сировини, прогноз розширення світових потужностей в перспективі до 2030 р.

У першому розділі дослідження також представлені дані щодо перспектив створення потужностей з виробництва блакитного та зеленого аміаку, наведені ключові характеристики та відмінності зазначених технологій, дані щодо собівартості виробництва аміаку блакитного/зеленого аміаку.

У розділі 2 дослідження приведено інформацію про динаміку та регіональну структуру виробництва аміаку у світі в період 2019-2022 рр. та прогнозні оцінки розвитку виробництва до 2030 р.

Розділи 3 та 4 – аналіз ключових показників світової торгівлі аміаком та розрахункові баланси споживання у розрізі регіональних ринків та окремих країн.

Розділ 5 – аналіз динаміки цін на аміак (та природний газ) в Україні на та світовому ринку у 2019-2022 р., прогноз рівня цін на аміак та ПГ у короткостроковій перспективі