image_pdfimage_print

Метою НТР є детальний аналіз поточного стану розвитку світового і регіональних та покраїнних ринків (34 країни світу) фосфоритів та фосфорної кислоти з аналітичними висновками та прогнозом. У дослідженні приведена загальна характеристика фосфорної кислоти, класифікація, області застосування, детально описані способи виробництва фосфорної кислоти.

 

По кожній із країн приведена інформація про виробників фосфорної кислоти (реквізити, досьє, потужності, виробництво, метод виробництва, специфікації, зовнішньоторговельні поставки та ін.).

Надано інформацію про основних постачальників фосфоритів (реквізити, досьє, потужності, виробництво, специфікації, зовнішньоторговельні поставки та ін.).

Приведені ціни основних країн-постачальників фосфоритів та фосфорної кислоти на 2021-2022 рр., та 1 півріччя 2023 р. (поквартально).

По Україні приведені дані щодо виробництва, споживання, імпортно-експортних поставок у розрізі компаній-імпортерів та компаній-постачальників фосфорної кислоти, проаналізовані сфери споживання та основні споживачі фосфорної кислоти  в Україні (реквізити, досьє, продукція).

Заключний розділ містить висновки, рекомендації, прогноз ринку. Хронологічні рамки дослідження: 2019-2022 рр., та 1 півріччя 2023 р. Звіт складається з 4 частин, містить 166 сторінок, в тому числі 22 малюнків, 107 таблиць.