image_pdfimage_print

Огляд ринку «Карбамід кормовий» підготовлений на основі дослідження, метою якого був аналіз світового ринку кормового карбаміду, тенденції та прогноз.
Об’єктом дослідження є карбамід кормовий.

Information sources consulted include data from production statistics (national bureaux/institutes of statistics by country/region, for example: Rosstat (RF), Eurostat (Europe/EU), METI (Japan), etc.), foreign trade statistics (Federal Customs Service of the Russian Federation, State Customs Service of Ukraine, trade statistics of finance ministries (for example, Ministry of Finance of Japan - https://ww.customs.go.jp, https://www.e-stat.gop/en/ etc.), Internet sites and annual reports of companies-producers, as well as data obtained from telephone interviews of employees of companies-producers of this product.

Хронологічні рамки дослідження: 2008-2017 рр.; оцінка 2018 року (на основі даних за 6 міс.), прогноз – 2019-2024 рр.

Study Geography:

  • Північна Америка: США, Канада;
  • Латинська Америка: Бразилія, Мексика, Аргентина, Венесуела, Колумбія, Чилі, Уругвай, Парагвай, Нікарагуа, Еквадор, Домініканська Республіка, Гватемала Перу, Чилі; Болівія, Гондурас, Тринідад і Тобаго, Панама, Сальвадор;
  • Західна Європа: Німеччина, Бельгія, Нідерланди, Австрія, Великобританія, Данія, Італія, Іспанія, Франція, Ірландія, Фінляндія, Швеція, Швейцарія, Норвегія, Португалія, Кіпр, Люксембург;
  • Центральна та Східна Європа: Польща, Болгарія, Румунія, Сербія, Словенія, Словаччина, Р. Чехія, Хорватія, Угорщина, Боснія і Герцеговина, Чорногорія, Албанія, Литва, Латвія, Естонія;
  • Азія: Китай, Гонконг, Індія, Індонезія, Японія, Таїланд, Тайвань, Малайзія, Сінгапур, Р. Корея, НДР Корея, Бангладеш, Бруней, В’єтнам, Гонконг, Камбоджа, Пакистан, Філіппіни, Шрі-Ланка, Непал;
  • Австралія та Океанія: Австралія, Нова Зеландія;
  • Близький Схід: Туреччина, ОАЕ, Саудівська Аравія; Іран, Ірак, Катар, Кувейт, Ліван, Оман;
  • Африка: Південно-Африканська Республіка (ПАР), Єгипет, Кот-д’Івуар, Марокко, Алжир, Ангола, Мозамбік, Зімбабве, Кенія, Нігерія;
  • Євразія: Російська Федерація, Україна, Р. Білорусь, Вірменія, Азербайджан, Казахстан, Киргизстан, Р. Молдова, Таджикистан, Туркменістан, Грузія.

Звіт складається з 5 частин, містить 324 сторінки, в тому числі 62 малюнки, 309 таблиць.

У першому розділі звіту дана загальна характеристика азотовмісних кормових добавок, використання карбаміду (синтетичної сечовини) при годуванні жуйних тварин, наведені рецептури комбікормів з синтетичною сечовиною.

У другому розділі (розділ 2.1-2.3) звіту дана характеристика світового ринку карбаміду, потужності, виробництво та споживання (в цілому по світу та за регіонами: динаміка виробництва та споживання в 2008-2017 рр., структура споживання та прогноз ринку до 2025 р.). Також в цьому розділі наводяться ключові гравці на ринку карбаміду. Тенденція світових цін на карбамід.
У розділі 2.4. представлений звіт про світовий ринок кормів в 2012-2017 рр. (виробництво та споживання). Виробництво комбікормів за регіонами світу в 2012-2017 рр. У цьому розділі наведена статистика глобального поголів’я великої рогатої худоби з 2012 по 2018 рр. за країнами світу. Наводяться ключові гравці на світовому ринку кормової добавки у вигляді карбаміду. Представлено світове споживання кормового карбаміду (за регіонами та країнами) в 2014-2017 рр., структура споживання кормового карбаміду за регіонами світу в 2014-2017 рр., прогноз світового споживання кормового карбаміду до 2024 р.

Третій розділ огляду присвячений виробництву та споживанню комбікормів, поголів’ю великої рогатої худоби, споживанню кормового карбаміду на регіональних ринках (в розрізі країн).
У розділі 3.1-3.7 по кожній із зазначених вище країн наводиться інформація про виробників кормового карбаміду (реквізити, досьє, потужності, продукція (основна та супутня), що випускається компанією, технічна характеристика кормового карбаміду, інвестиційні проекти та ін.), статистичні дані про обсяги виробництва та споживання карбаміду, розрахункові дані щодо споживання кормового карбаміду та зовнішня торгівля. Наведено інформацію про поголів’я великої рогатої худоби за вказаними країнами.
Розділ 3.8. (Євразія) включає статистичні дані про випуск карбаміду в Російській Федерації, Україні, Р. Білорусь, Узбекистані. Реквізити та досьє компаній продуцентів, асортимент продукції, що випускається, склад, характеристики. Наведено дані про виробництво комбікормів, поголів’я великої рогатої худоби в країнах Євразії. Представлені розрахункові дані про споживання кормового карбаміду в країнах Євразії: РФ, Р. Білорусь, Україні, Казахстані, Узбекистані, Таджикистані, Туркменістані, Азербайджані, Вірменії, Киргизстані, Р. Молдова, Грузії. Розділ включає інформацію про обсяги експорту та імпорту кормового карбаміду, географії його поставок РФ та Україні, аналіз експортно-імпортних цін на кормовий карбамід (2014-2017 рр.).

У четвертому розділі дана коротка інформація про ринок кормового карбаміду, прогноз ринку, висновки.

The list of illustrations (figures, tables) is presented in the fifth section.

The Work of 20218.

Огляди періодично актуалізуються (виробнича та митна статистика, ціни, інвестиційні проекти, потужності, ревізія реквізитів та досьє компаній – продуцентів та компаній- споживачів та постачальників).

It is possible to finalize/develop a review on the specifications of the Customer.

Typical content of marketing reviews see the section «The reviews».

For the relevant content please contact by the phone or e-mail indicated below:
Phone: +380 (472) 36-03-29, 36-03-25, (050) 724 24 03 або
e-mail: niitehimlaz@2upost.com