image_pdfimage_print

Огляд ринку «Поліетилен високого тиску» підготовлений на основі дослідження, метою якого був аналіз світового ринку ПЕВТ, тенденції та прогноз.
Об’єктом дослідження є ПЕВТ, його виробництво та споживання.

Як джерела інформації використовувалися дані виробничої статистики (національних бюро/інститутів статистики за країнами/регіонами, наприклад: Росстат (РФ), Eurostat (Європа/ЄС), МЕТI (Японія) та ін., статистики зовнішньої торгівлі (Федеральної митної служби РФ , Державної митної служби України, статистики торгівлі міністерств фінансів різних країн (наприклад, Міністерства Фінансів Японії – https://www.customs.go.jp, https://www.e-stat.go.jp/en/ та інших країн), інтернет-сайтів та річних звітів компаній-продуцентів, а також дані, отримані в результаті телефонних інтерв’ю співробітників компаній-виробників даного продукту.

Хронологічні рамки дослідження: 2010-2016 рр.; оцінка 2017 р., прогноз до 2021 р.

Географія дослідження:

  • Північна Америка: США, Канада;
  • Латинська Америка: Бразилія, Мексика, Аргентина, Венесуела, Колумбія;
  • країни з Європейською економікою:
    – Західна Європа: Австрія, Бельгія, Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія, Нідерланди, Норвегія, Португалія, Фінляндія, Франція, Швеція;
    – Туреччина;
    – Центральна та Східна Європа: Болгарія, Угорщина, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Хорватія, Р. Чехія;
    – країни Балтії: Литва, Латвія, Естонія;
  • Азія: Китай, Індія, Р. Корея, Японія, Таїланд, Тайвань, Індонезія, Малайзія, Сінгапур, В’єтнам, Пакистан, Бангладеш;
  • Австралія та Океанія: Австралія;
  • Близький Схід: Іран, Катар, ОАЕ, Саудівська Аравія, Ізраїль, Оман;
  • Африка: Південно-Африканська Республіка (ПАР), Єгипет, Марокко, Туніс, Нігерія;
  • Євразія: Російська Федерація, Р. Білорусь, Україна, Азербайджан, Вірменія, Р. Молдова, Казахстан, Узбекистан.

Звіт складається з 4 частин, містить 387 сторінок, в тому числі 91 малюнок, 279 таблиць.

У першому розділі звіту дана загальна характеристика та властивості ПЕВТ, способи отримання ПЕВТ, області застосування та структура споживання ПЕВТ.

У другому розділі звіту дана характеристика світового ринку ПЕВТ (в цілому по світу та за регіонами: потужності, динаміка виробництва та споживання, структура споживання). Також в цьому розділі наводяться ключові гравці на ринку ПЕВТ. Світовий торгівельний баланс, найбільші регіони/країни імпортери та постачальники ПЕВТ на світовий та регіональні ринки. Ціни найбільших експортерів та імпортерів ПЕВТ.

Третій розділ огляду присвячений виробництву та споживанню ПЕВТ на регіональних ринках (в розрізі країн).
У розділі 3.1-3.9 по кожній із зазначених вище країн наводиться інформація про виробників ПЕВТ (реквізити, досьє, продукція, що випускається компанією, технічна характеристика ПЕВТ, інвестиційні проекти та ін.), статистичні дані про обсяги виробництва ПЕВТ, розрахункові дані щодо споживання та зовнішня торгівля. Географічна структура імпортних та експортних поставок.
Розділ 3.9. (Євразія) включає статистичні дані про випуск ПЕВТ в Російській Федерації, Р. Білорусь, Азербайджані та Узбекистані в 2013-2016 рр. Реквізити та досьє компаній продуцентів, асортимент продукції, що випускається. Представлені розрахункові дані про споживання ПЕВТ в країнах Євразії: РФ, Р. Білорусь, Україні, Азербайджані, Вірменії, Р. Молдова; Казахстані, Узбекистані. Розділ включає інформацію про обсяги експорту та імпорту ПЕВТ, географії його поставок кожній з країн регіону, аналіз експортно-імпортних цін на ПЕВТ в країнах Євразії (2014-2016 рр.). Крім географічної структури зовнішньої торгівлі по РФ та Україні приведена інформація імпортно-експортних поставок ПЕВТ (в тому числі лінійного) в розрізі компаній-імпортерів та компаній постачальників в 2016 р.

У четвертому розділі наведено список ілюстрацій (малюнки, таблиці).

Робота 2017 року.

Огляди періодично актуалізуються (виробнича і митна статистика, ціни, інвестиційні проекти, потужності, ревізія реквізитів та досьє компаній-продуцентів та компаній- споживачів і постачальників)
Можлива доробка/розробка огляду за технічним завданням Замовника.

Типовий зміст маркетингових оглядів дивитись у розділі «Огляди».

Актуальні змісти запитуйте, будь ласка, за:
Тел.: +380 (472) 36-03-29, 36-03-25, (050) 724 24 03 або
e- mail: niitehimlaz@2upost.com