image_pdfimage_print

Об’єктом дослідження є вапняно-аміачна селітра (ВАС), її виробництво та споживання з детальними аналітичними висновками та прогнозами. Хронологічні рамки дослідження: 2018-2022 рр. Географія дослідження: усі регіони та більшість країн світу, які мають розвинутий ринок ВАС. Звіт складається з 5 розділів, містить 121 сторінку, в тому числі 14 малюнків, 113 таблиць.

Перший розділ – загальна характеристика та властивості ВАС, її класифікація, технічні вимоги, області застосування, способи виробництва . Другий розділ – характеристика світового ринку ВАС (в цілому та за регіонами: динаміка виробництва та споживання, структура споживання, торговельний баланс, найбільші регіони/країни-імпортери та постачальники на світовому та регіональних ринках). Третій розділ – виробництво та споживання вапняно-аміачної селітри на регіональних ринках (в розрізі країн). Приведений детальний профіль компаній-виробників ВАС та їх продукції.

По Україні надано інформацію імпортно-експортних поставок у розрізі компаній-імпортерів та компаній постачальників за 2021 р., розрахунок структури споживання.