image_pdfimage_print

Огляд ринку «Авіаційні мастильні матеріали (масла моторні, гідравлічні та мастила)» підготовлений на основі дослідження, метою якого був аналіз світового ринку авіаційних мастильних матеріалів, тенденції та прогноз.
Об’єктом дослідження є авіаційні мастильні матеріали (масла моторні, гідравлічні та мастила), їх виробництво та споживання.

Як джерела інформації використовувалися дані виробничої статистики (національних бюро/інститутів статистики за країнами/регіонами, наприклад: Росстат (РФ), Eurostat (Європа/ЄС), МЕТI (Японія) та ін., статистики зовнішньої торгівлі (Федеральної митної служби РФ, Державної митної служби України, статистики торгівлі міністерств фінансів різних країн (наприклад, Міністерства Фінансів Японії – https://www.customs.go.jp, https://www.e-stat.go.jp/en/ та інших країн), інтернет-сайтів та річних звітів компаній-продуцентів, а також дані, отримані в результаті телефонних інтерв’ю співробітників компаній-виробників даного продукту.

В огляді представлена інформація про російський ринок авіаційних мастильних матеріалів та коротка інформація про світовий ринок.
У першій частині огляду розглянуті загальні відомості про продукт: класифікація, властивості, технологічний аспект виробництва. Основна сировина (базові масла, загусники та добавки: наповнювачі, модифікатори структури, присадки).
Області застосування рідких мастильних матеріалів, пластичних мастил, твердих мастил та суспензій. Основний асортимент авіаційних мастильних матеріалів.
У другій частині розглянуто світовий ринок: найбільші виробники, споживання, основні споживачі (авіабудування та авіаперевезення), тенденції ринку та прогноз.
У третій частині основна увага приділена розгляду російського ринку:
– Виробники, досьє, реквізити, продукція, яку виробляють.
– Виробництво.
– Споживання нафтових і синтетичних мастильних матеріалів. Структура споживання. Основні споживачі.
– Зовнішня торгівля РФ (вибірка код ТН ЗЕД 271019.8 *, 271019.9 * і 3403 *) в розрізі компаній-постачальників та компаній-покупців.
– Постачальники авіаційних мастил на ринок РФ.
– Прогноз російського ринку авіаційних мастил.

В огляді 183 стор., 22 малюнки та 53 таблиці.

Робота 2019 року.

Огляди періодично актуалізуються (виробнича та митна статистика, ціни, інвестиційні проекти, потужності, ревізія реквізитів та досьє компаній-продуцентів та компаній-споживачів та постачальників).
Можлива доробка/розробка огляду за технічним завданням Замовника.

Типовий зміст маркетингових оглядів дивитись у розділі «Огляди».

Актуальні змісти запитуйте, будь ласка, за:

Тел.: +380 (472) 36-03-29, (093) 588 71 43 або

e- mail: niitehim.info@gmail.com